- Producten

Producten. 

Bestellen kan door het invullen van het contactformulier, mail of bij een bezoek aan mijn praktijk. 

1. Wandelwol

Waarvoor? Wandelwol dient te worden gebruikt ter preventie van en/of ontlasting bij drukplekken en blaren. Bij likdoorns, branderig gevoel of drukplekken onder de bal van de voet, pijnlijke drukplekken, ter ontlasting van een hielspoor, pijn bij hiel/hak klachten, hallux valgus en drukplekken tussen en onder de tenen.

Hoe werkt het?

Trek de schoen en de sok uit van de voet die pijnklachten geeft.

  • De wol wordt aangebracht op de huid waar de pijnlijke plek bevindt. 
  • Hoeveelheid wol naar eigen gevoel aanbrengen. De wol mag in het begin zich laten voelen, maar mag geen hinder geven.
  • Trek de sok weer over de wol aan.
  • De wol gaat zich hechten aan de sok waardoor de wol op de plek blijft zitten. U hoeft geen pleisters te gebruiken, want de sok fixeert het WandelWol product. Trek de schoen weer aan.
  • Let op: Wandelwol is een product afkomstig van schapen en bevat Lanoline (wolvet), mocht u hier allergisch voor zijn dan dit product niet gebruiken! Bij gevoelloosheid aan de voet door diabetisch of andere aandoeningen, alleen toepassen na goedkeuring van desbetreffende discipline.

Bestellen kan via het contactformulier of bij een bezoek aan mijn praktijk. Externe link: www.wandelwol.nl 

Zakje wandelwol 10 gram € 6,95 - Zakje wandelwol 20 gram € 9,95

2. Samenwerkende Pedicures

Deze verzorgingslijn heeft unieke en gepatenteerde producten voor alle type voeten, uitsluitend verkrijgbaar bij pedicures. 

  • SWP Mycose
  • SWP Schoen- en sok spray.
  • SWP Voetschimmel.
  • SWP Klovenzalf. 
  • SWP Wintervoeten.

Prijs € 12,50 per product. 

3. Dadi' Oil en Dadi' Lotion

Dadi' Oil is een nagelolie.Het brengt drie gecertificeerde organische olieën samen: Avocado, Olijf en Jojoba. Zeer geschikt voor herstel van dunne, verkleurde, gespleten en zachte nagels. Ook voor psoriasisnagels zeer geschikt en als voorbehandeling bij verwijderen van mycose/kalknagels. 1 tot 2 keer per dag inoliën. Voor vinger- en teennagels geschikt. Een must om dagelijks te oliën bij kunstnagels. Dadi' Lotion is een hand, voet - en lichaamscrème voor de dagelijkse verzorging. Heerlijke geur. Uitstekende kwaliteit.

Kleine Dadi' Oil  € 5,00 (3,75 ml) - Middelgroot Dadi' Oil € 19,95 (15 ml)  

Kleine Dadi'Lotion € 10,00 (58 ml) - Middelgroot Dadi'Lotion € 29,90 (236 ml) 

4.One Minute Manicure

One Minute is een scrub op basis van natuurlijke oliën. Dode zeezouten zorgen ervoor dat de dode huidcellen zacht verwijderd worden en de essentiële oliën van hoge kwaliteit zorgen voor een intensieve verzorging van de huid. Geschikt voor de handen, de voeten en het hele lijf. Alle soorten kennen een verfrissende fruitgeur. 

1. Almond pear (groen) 2. Tropical coconut (wit) 3. Fresh pineapple "ananas" (geel) 4. Pink Lilly (roze)

Het gebruik stap voor stap:

Meng de substantie in de pot met een spatel tot een scrub. Breng een kleine hoeveelheid aan op handen, voeten of lijf. Wrijf zachtjes met ronddraaiende bewegingen 1 minuut op handen, voeten of lijf. Afspoelen met lauw water. Zachtjes afdrogen. Je merkt meteen het zachtzijde effect. 

1 pot € 21,95 (141 gram), voor minimaal 50 behandelingen.

Shoefresh

5. Shoefresh

In mijn praktijk gebruik ik de Shoefresh schoenendroger, het enige apparaat dat schoenen reinigt en droogt. Geen natte stinkende schoenen meer.

In Nederland heeft naar schatting 26% van de bevolking last van voetschimmel of kalknagels. De Shoefresh kan helpen (her)besmetting vanuit de schoen te voorkomen. Daarnaast worden schoenen, die door zweet en vocht muf zijn gaan ruiken, gemakkelijk en snel verfrist. 

Verfrissen in twee stappen: Reinigen en drogen

Alle (sport) schoenen, laarzen, pantoffels, maar ook handschoenen, scheenbeschermers en helmen in no-time droog, warm én gereinigd.

U kunt de Shoefresh gratis proberen in mijn praktijk tijdens een behandeling. 

De Shoefresh is bij mij te koop voor € 99,00.