- Disclaimer

Disclaimer

Het onderstaande is van toepassing op de gehele website. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

 

Uitsluiting van aansprakelijkheid

Alle informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Fouten in de gegevensverwerking en typefouten kunnen echter niet altijd voorkomen worden. Het is dus mogelijk dat de informatie onvolledig en/of niet actueel is. Pedicure Natasja Elfrink sluit daarom iedere aansprakelijkheid uit voor alle schade, direct en indirect, ontstaan of voortvloeiende uit, of verband houdende met het gebruik van de informatie van deze website. Aan de informatie op deze website kan geen rechten ontleend worden.

Deze website bevat links naar websites die door andere partijen worden geëxploiteerd. Pedicure Natasja Elfrink heeft geen zeggenschap over deze websites en is daarom niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de daarop aangeboden informatie, producten of diensten. 

Auteursrechten

Het is niet toegestaan om teksten, afbeeldingen of informatie in andere vorm zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Pedicure Natasja Elfrink te kopiëren en/of te verspreiden.

Van een aantal leveranciers van producten is expliciet aan Pedicure Natasja Elfrink toestemming gegeven om afbeeldingen en/of teksten te mogen gebruiken op deze website.