- Manicure

Behandelingen Manicure

Gelnagels

Kunstnagels (met gelacy) Voorlopig neem ik vanwege drukte in de praktijk geen nieuwe klanten aan voor kunstnagels.
 
Kunstnagels met gelacy of gel worden uitgehard onder de UV/Led lamp. Voor verlenging wordt gebruik gemaakt van tips. Na 3 tot 5 weken dienen de gelnagels opgevuld te worden. Er kan gekozen worden voor een kleur, french, naturel, steentjes, glitter of chrome. Verwijderen van kunstnagels bij voorbaat ook door mij laten uitvoeren om beschadiging te voorkomen.

Tijdelijk neem ik nu vanwege drukte in de praktijk geen nieuwe klanten aan voor kunstnagels. Wel is nog mogelijk om gellak en biab nagels te laten zetten.

Gellak en BIAB nagels

Professionele gellak blijft circa 3 zitten op nagels van de handen. Een breed assortiment aan kleuren is verkrijgbaar.  Deze behandeling is inclusief een korte manicure.

BIAB nagels zijn de nieuwe trend. Deze nagels blijven circa 4 weken zitten. BIAB verstevigend en verzorgd, ze is dikker dan gellak maar dunner dan kunstnagels. Je kunt hierdoor de natuurlijke nagel makkelijker laten groeien. 

Manicurebehandeling met IBX

IBX is er voor mannen en vrouwen vanaf 16 jaar die gezonde natuurlijke lange nagels willen. Ideaal voor nagelbijters! Voor dunne, slappe, gespleten of beschadigde nagels.
Nagelbijtprogramma

Met behulp van IBX en Dadi'oil worden 4 behandelingen gegeven om u te helpen met een nagelbijtprogramma. Doel is om weer gezonde, sterke natuurlijke nagels te krijgen. 
 
Kuur van 4 behandelingen met IBX en repair. Iedere week tot later iedere 2 weken worden uw nagels gevijld en verzorgd en behandeld met IBX. Advies voor thuis is te oliën met dadi'oil.  
 
 

Opleiding Gelnagels

Mijn opleiding voor nagelstyling gelnagels heb ik gevolgd bij Caro-Cosmetics.  Onderdelen van mijn opleiding zijn anatomie/pathologie, gelmodule en onderdelen nailart en russian manicure voor de nagelriemen.