Onze pedicure behandelingen

Verwen je voeten en loop weer op wolken. 

IMG_9514 (2).JPG

Behandelingen

Pedicurebehandeling

Pedicurebehandeling

Een pedicurebehandeling is de verzorging van voethuid & teennagels en behandeling van huid- en nagelproblemen. U kunt terecht voor:

  • Knippen en in model brengen van nagels en verzorging van de nagelomgeving
  • Verwijderen van likdoorns
  • Behandeling schimmel (mycose)- en verdikte nagels
  • Behandeling van kloven
  • Behandeling ingroeiende nagel
  • Verwijderen overtollig eelt
  • Advies op maat

Een pedicure behandeling van 45-60 minuten is er voor € 40,00. De eerste afspraak is altijd inclusief een anamnese en duurt langer. Deze eerste afspraak is er voor € 50,00. 

 

€ 40,00

Kleine pedicurebehandeling

Kleine pedicurebehandeling

Een kleine pedicurebehandeling is een korte behandeling van 20 minuten gericht op 1 voetprobleem. Bijvoorbeeld voor het verwijderen van een likdoorn of behandeling van een ingroeinagel.

 

€ 30,00

Gellak teennagels

Gellak teennagels

Na afloop van een pedicure behandeling, kleine pedicurebehandeling of schimmelnagelbehandeling kan er gekozen worden voor gellak op de teennagels. Deze is stevig, glanst en is er in veel kleuren. De gellak blijft 6 weken of langer op de teennagels zitten. Gellak op teennagels wordt aangeboden altijd in combinatie met een pedicure behandeling of korte pedicurebehandeling. Het zetten van de gellak kost € 10,00.

€ 10,00

Schimmelnagelbehandeling (mycose)

Schimmelnagelbehandeling (mycose)

De behandeling bestaat uit het verwijderen of dun maken van de schimmelnagels. Thuis advies voor gebruik van een antimycosemiddel wordt uitgelegd in de behandeling. Schimmeldiagnose wordt toegepast om te zien of het daadwerkelijk om een schimmel gaat. Een schimmelnagelbehandeling is er voor € 40,00 voor 45 tot 60 minuten. In de zomer kan er aanvullend gekozen worden voor nagelreparatie en/of gellak om cosmetisch mooie nagels te krijgen. 

€ 40,00

Nagelreparatie en gellak

Nagelreparatie en gellak

Nagelreparatie en gellak vinden plaats na een pedicure- of schimmelnagelbehandeling. Nagels die beschadigd zijn, ongelijkmatig zijn of aangetast zijn door schimmel kunnen dan gerepareerd worden. Vooral in de zomer kan er een cosmetisch mooie nagel gemaakt worden van gel, acryl of gelacy. Daarna kunnen de nagels gelakt worden met een gellak in kleur naar keuze. Kosten hiervan zijn € 20,00. 

€ 20,00

Manicure met gellak

Manicure met gellak

Voor de behandeling van de nagels van uw handen bied ik de manicurebehandeling aan. Dit is het verzorgen en vijlen van de nagels in de juiste vorm en lengte. Aanvullend kan er gellak gezet worden. Proffesionele gellak op de handen blijft circa 3 weken zitten. Een breed assortiment aan kleuren is verkrijgbaar. Gellak is stevig en glanst mooi. 

€ 35,00

Manicure met IBX

Manicure met IBX

IBX is er voor mannen en vrouwen vanaf 16 jaar die gezonde natuurlijke lange nagels willen. Ideaal voor nagelbijters. Voor dunne, slappe, gespleten of beschadigde nagels. Een IBX behandeling kost € 35,00. 

€ 35,00

Manicure met BIAB

Manicure met BIAB

Ook Biab nagels zijn de trend. Deze nagels blijven 4 weken zitten. Biab verstevigd en verzorgd, ze is dikker dan gellak maar dunner dan kunstnagels. Je kunt hierdoor de natuurlijke nagel makkelijker laten groeien. De manicurebehandeling met daarna het zetten van BIAB is er voor € 35,00 euro.

€ 35,00

Kunstnagels

Kunstnagels (momenteel geen aanname van nieuwe klanten)

Kunstnagels met gelacy of gel worden uitgehard onder een UV/Led lamp. Voor verlenging wordt gebruik gemaakt van tips. Na 3 tot 5 weken dienen de gelnagels opgevuld te worden. Er kan gekozen worden voor een kleur, french, naturel, steentjes of glitters. Verwijderen van de kunstnagels bij voorkeur door mij uit laten voeren om beschadiging te voorkomen. 

Tijdelijk neem ik nu vanwege drukte geen nieuwe klanten aan voor kunstnagels. Wel is het mogelijk om gellak en/of BIAB te laten zetten.

€ 55,00